E-tjänster

De flesta processer kring ditt medlemskap och din ersättning sker med hjälp av olika digitala system, e-tjänster. Tjänsterna gör att du som medlem ser mer av den information som skickats in om dig och din situation. De gör också att vi kan jobba snabbt och effektivt för din skull.

Händer som skriver och klickar på en laptop.

Arbetsgivarintyg

Beställ ditt arbetsgivarintyg via e-tjänsten arbetsgivarintyg.nu. Där fyller din arbetsgivare i intyget och får hjälp att få uppgifterna rätt. Du får sedan logga in och granska intyget innan det skickas till oss.

Arbetsgivarintyg

Mina sidor

Med Mina sidor får du snabb hjälp och bra översikt kring din ersättning. Du kommer åt det mesta vilken tid på dygnet som helst och kan enkelt rapportera din tid. Du slipper att vänta på brev på posten utan kan läsa beslut direkt i din telefon – smidigt och bra för miljön!

Mina sidor

Gå med

Gå med i Lärarnas A-kassa, specialiserad på att hantera lärares villkor. Vi är lätta att nå och ger personlig service. Ansök direkt med Mobilt BankID eller på sms.

Gå med

Skaffa autogiro på tre minuter

Betala din medlemsavgift med autogiro för att det är säkert, enkelt och miljövänligt. Följ vår guide för att skaffa autogiro på tre minuter!

Autogiro