Mina sidor

Med Mina sidor får du snabb hjälp och bra översikt kring din ersättning. Du kommer åt det mesta vilken tid på dygnet som helst och kan enkelt rapportera din tid. Du slipper att vänta på brev på posten utan kan läsa beslut direkt i din telefon – smidigt och bra för miljön!

Installera inte IOS 11

Om du har en iPad eller iPhone avråder vi dig att uppgradera till IOS 11. I den uppgraderingen finns ett fel som gör att ditt BankID inte kommer att fungera som det ska.

Läs mer om hur du hanterar felet, om du redan har uppgraderat till IOS 11.

Logga in på Mina sidor

Logga in med e-legitimation

För att använda Mina sidor behöver du ha en e-legitimation,

till exempel Mobilt BankID. Med e-legitimation kan du skriva under och skicka in dina tidrapporter direkt på webben snabbt och säkert. Dessutom kan du få ditt beslut och därmed dina pengar snabbare.

Skaffa e-legitimation på internetbanken eller hos Telia, Nordea eller Skatteverket

Du som är internetkund hos en bank laddar ner e-legitimationen genom att logga in på bankens webbplats och följa bankens instruktioner.

Du som inte är internetkund hos en bank kan skaffa e-legitimation hos Telia. Om du har ett svenskt personnummer kan du även besöka något av Nordeas kontor och få ett kort laddat med en e-legitimation. Det är gratis och du behöver inte vara kund hos Nordea. Skatteverket har även id-kort med e-legitimation.