Ersättning

Här hittar du information om ersättning från oss, hur du gör för att få den och hur mycket du kan få. Vi betalar ut pengar till dig som av olika anledningar står utan jobb en period. Skälen kan vara många. För att vi ska kunna ge dig ersättning behöver olika villkor vara uppfyllda.

Person som tar ut pengar ur en bankomat.

Mina sidor

Med Mina sidor får du snabb hjälp och bra översikt kring din ersättning. Du kommer åt det mesta vilken tid på dygnet som helst och kan enkelt rapportera din tid. Du slipper att vänta på brev på posten utan kan läsa beslut direkt i din telefon – smidigt och bra för miljön!

Mina sidor

Utbetalning

Swedbank hanterar våra utbetalningar. Har du ett konto hos dem kommer din utbetalning dit första gången du får ersättning. När du får dina pengar beror på när du tidrapporterar.

Utbetalning

Skaffa autogiro på tre minuter

Betala din medlemsavgift med autogiro för att det är säkert, enkelt och miljövänligt. Följ vår guide för att skaffa autogiro på tre minuter!

Autogiro

Inkomstförsäkring

Yrkesaktiva medlemmar i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund har en inkomstförsäkring genom Lärarförsäkringar som kan ge dig pengar utöver de du får från oss. Ett grundkrav för att kunna få pengar därifrån är att du är med i a-kassan.

Inkomstförsäkring