Betala direkt till oss

Från och med början av nästa år betalar alla våra medlemmar sin avgift direkt till oss. Du som är medlem i Lärarförbundet eller Förbundet Folkhögskollärarna behöver därför ändra ditt betalsätt för att vara fortsatt trygg med försäkrad inkomst. Du gör det enkelt genom att redan nu skaffa autogiro till oss på tre minuter.

Jag har löneavdrag

Ditt löneavdrag kommer fortsatt att fungera för medlemskap i Lärarförbundet, men inte för att försäkra din inkomst. Eftersom vi som a-kassa inte har någon relation till din arbetsgivare utan hjälper dig när du står utan anställning en period, så ska vi heller inte ha någon koppling till dina löneutbetalningar.

Dessutom vet vi att medlemmar av misstag förlorat sin föräkring genom oss när löneavdraget inte har fungerat. Det kan hända så snart du inte får ut lön, till exempel på grund av tjänstledighet, sjukskrivning, föräldraledighet, för att du byter jobb eller liknande.

Om du föredrar en automatisk betalning, likt löneavdrag, så föreslår vi att du skaffar autogiro till oss. Då löper ditt medlemskap på automatiskt  även i de situationer då du har uppehåll i dina löneutbetalningar. Följ vår enkla guide så har du skaffat autogiro på tre minuter!

Skaffa autogiro på tre minuter

Jag betalar redan med autogiro

Om du har autogiro till Lärarförbundet så löper det på efter årsskiftet, men avgiften till oss kommer inte att dras. Du behöver ändra ditt betalsätt till oss för fortsatt försäkra din inkomst genom oss. Skaffa därför autogiro till oss redan nu, så sköter det betalningen efter årsskiftet.

Om du är medlem hos oss men inte i Lärarförbundet behöver du inte göra något. Ditt autogiro löper på som vanligt.

Skaffa autogiro på tre minuter

Jag får avier på posten

Vi rekommenderar dig att skaffa autogiro för att ditt medlemskap ska löpa automatiskt utan att du behöver lägga in dina betalningar. Dessutom är autogiro miljövänligt och bidrar till att vi kan använda pengarna till dig som medlem till annat än utskick av avier. Om du inte gör något alls kommer vi att skicka avier separat från Lärarförbundet efter årsskiftet.