Ny e-tjänst vid årsskiftet

I januari 2018 kommer du som medlem att kunna logga in i Mitt medlemskap, som är en ny medlemsportal vi utvecklar för att ge dig bättre service. I tjänsten blir allt som rör ditt medlemskap synligt för dig. Du kommer att kunna skicka meddelanden till oss och det blir också möjligt för dig att göra ändringar. Det blir tillgängligt, tryggt och modernt.

Mitt medlemskap finns för dig vid årsskiftet

Vi kommer arbeta med lanseringen av den nya e-tjänsten under hösten 2017. Först vid årsskiftet blir det tillgängligt för dig som medlem att logga in och kontakta oss via portalen.

Betala direkt till oss

Så snart den nya tjänsten går igång kommer du bland annat kunna se uppgifter om din medlemsavgift. Du som är medlem i Lärarförbundet eller Förbundet Folkhögskollärarna kommer också att betala din avgift direkt till oss och inte genom förbundet eller genom löneavdrag.

Trygg med autogiro

Genom att redan nu skaffa autogiro till oss säkrar du att medlemsavgiften löper på automatiskt i samband med att e-tjänsten öppnar. Med autogiro behöver du inte själv bevaka när du ska börja betala direkt till oss. Dessutom är autogiro ett miljövänligt betalsätt eftersom vi inte behöver skicka ut brev till dig. Kan vi spara på brevutskick kan vi  istället använda pengarna till något annat för dig som medlem. Vi är ju en medlemsorganisation som arbetar för dig.

Skaffa autogiro till oss på tre minuter.